Nabór do Pogotowia <Rekrutacja zamknięta>
Z dniem dzisiejszym otwieram nabór do frakcji pogotowia!
Wzór:
Nick:
Imię oraz nazwisko postaci:
ID postaci:
Zrzut ekranu informacji spod F2 (Informacje ogólne/Prawa jazdy, licencje etc.):
Coś o sobie:
Dlaczego Ty?:
Czy przeczytałeś regulamin?:
Powodzenia!
- Wymagania:
- Minimalny 10 poziom postaci
- Rozegrane co najmniej 10 godzin na serwerze
- Prawo jazdy kat. B
- Wysoka kultura osobista
- Aktywność
- Dobra opinia na serwerze
- Chęć do współpracy
Wzór:
Nick:
Imię oraz nazwisko postaci:
ID postaci:
Coś o sobie:
Dlaczego Ty?:
Czy przeczytałeś regulamin?:
Powodzenia!

22-04-2023 18:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2023 19:46 przez Patka.
Powód edycji: Akceptuję!
)
Nick: CzarnyOwca
Imię oraz nazwiska postaci: Klizar Sprzedawczyk
ID postaci: 2740
Zrzut ekranu informacji spod F2 (Informacje ogólne/Prawa jazdy, licencje etc.): https://imgur.com/a/RzwfAfh
Coś o sobie: Nie lubię opisywać swojej osoby, bo wówczas czuje się strasznie głupio ale jeżeli jednak miałbym to zrobić to zacznijmy może od tego że mam na imię Maciej, w tym roku skończę 22 wiosny i mimo to ciągle nie mam żadnych planów na dalsze życie. Moim codziennym celem jest po prostu przeżyć, a życie urozmaica mi rozgrywka na PST :v Obecnie jestem studentem pierwszego roku Informatyki w Poznaniu i w sumie to właśnie z tym chciałbym wiązać swoją przyszłość - o ile w ogóle mi się uda znaleźć pracę w tej dziedzinie. Poza zamiłowaniem do IT, jestem obeznany w tematyce sportowej, a w szczególności w piłce nożnej, którą śledzę na co dzień i również każdego dnia przegrywam symboliczną piąteczkę na kuponach u bukmachera. Co do mojej osoby, to jeżeli mamy mówić o cecach charakteru to jestem osobą która jeżeli już czegoś się podejmie, to nie odpuszcza, gdyż nienawidzę ponosić porażek. Dodatkowo jestem osobą charyzmatyczną oraz na swój sposób oczytaną, czy wygadaną. Posiadam również łatwość w rozwiązywaniu problemów oraz wszelakich sporów i uważam, że to bardzo ważna cecha, która przyda się w roli szefa frakcji.
Dlaczego Ty?: Uważam, że idealnie dogaduje się z obecną szefową Pogotowia jaką jest Patka i wspólnie stworzymy zgrany duet w szeregach Pogotowia. Dodatkowo posiadam wysokorozwinięte zdolności interpersonalne co z pewnością ułatwi mi przyszłą pracę w tej frakcji. Więcej o sobie i o moich atutach porozmawiamy już w nowych czerwonych barwach!
Czy przeczytałeś regulamin?: Stay Alive!
WYMAGANIA:
Minimum 10 poziom postaci: Tak jest Pani szef, nawet jest 70
Rozegrane co najmniej 10 godzin na serwerze: Tak jest Pani szef, nawet jest lekko ponad 30 dni
Prawo jazdy kat. B: Tak jest Pani szef, nawet jest kat. C oraz D
Wysoka kultura osobista: Tak jest Pani szef, nawet jest kurcze bardzo wysoka XD
Aktywność: Tak jest Pani szef, będzie bardzo wysoka
Dobra opinia na serwerze: Tak jest Pani szef, ale tutaj może byc problem XD
Chęć do współpracy: Tak jest Pani szef, interesy z Panią to czysta przyjemność
Imię oraz nazwiska postaci: Klizar Sprzedawczyk
ID postaci: 2740
Zrzut ekranu informacji spod F2 (Informacje ogólne/Prawa jazdy, licencje etc.): https://imgur.com/a/RzwfAfh
Coś o sobie: Nie lubię opisywać swojej osoby, bo wówczas czuje się strasznie głupio ale jeżeli jednak miałbym to zrobić to zacznijmy może od tego że mam na imię Maciej, w tym roku skończę 22 wiosny i mimo to ciągle nie mam żadnych planów na dalsze życie. Moim codziennym celem jest po prostu przeżyć, a życie urozmaica mi rozgrywka na PST :v Obecnie jestem studentem pierwszego roku Informatyki w Poznaniu i w sumie to właśnie z tym chciałbym wiązać swoją przyszłość - o ile w ogóle mi się uda znaleźć pracę w tej dziedzinie. Poza zamiłowaniem do IT, jestem obeznany w tematyce sportowej, a w szczególności w piłce nożnej, którą śledzę na co dzień i również każdego dnia przegrywam symboliczną piąteczkę na kuponach u bukmachera. Co do mojej osoby, to jeżeli mamy mówić o cecach charakteru to jestem osobą która jeżeli już czegoś się podejmie, to nie odpuszcza, gdyż nienawidzę ponosić porażek. Dodatkowo jestem osobą charyzmatyczną oraz na swój sposób oczytaną, czy wygadaną. Posiadam również łatwość w rozwiązywaniu problemów oraz wszelakich sporów i uważam, że to bardzo ważna cecha, która przyda się w roli szefa frakcji.
Dlaczego Ty?: Uważam, że idealnie dogaduje się z obecną szefową Pogotowia jaką jest Patka i wspólnie stworzymy zgrany duet w szeregach Pogotowia. Dodatkowo posiadam wysokorozwinięte zdolności interpersonalne co z pewnością ułatwi mi przyszłą pracę w tej frakcji. Więcej o sobie i o moich atutach porozmawiamy już w nowych czerwonych barwach!
Czy przeczytałeś regulamin?: Stay Alive!
WYMAGANIA:
Minimum 10 poziom postaci: Tak jest Pani szef, nawet jest 70
Rozegrane co najmniej 10 godzin na serwerze: Tak jest Pani szef, nawet jest lekko ponad 30 dni
Prawo jazdy kat. B: Tak jest Pani szef, nawet jest kat. C oraz D
Wysoka kultura osobista: Tak jest Pani szef, nawet jest kurcze bardzo wysoka XD
Aktywność: Tak jest Pani szef, będzie bardzo wysoka
Dobra opinia na serwerze: Tak jest Pani szef, ale tutaj może byc problem XD
Chęć do współpracy: Tak jest Pani szef, interesy z Panią to czysta przyjemność
Patka napisał 22-04-2023 19:46 :
Akceptuję! Witaj w Zespole. Wpisz się w Kontrakty i wybierz swój przydział. Powodzenia!
Akceptuję! Witaj w Zespole. Wpisz się w Kontrakty i wybierz swój przydział. Powodzenia!
02-06-2023 20:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2023 20:35 przez Patka.
Powód edycji: Akceptuję!
)
Nick: FajnyAdrian
Imię oraz nazwisko postaci: Adrian gra
ID postaci:22818
Zrzut ekranu informacji spod F2 (Informacje ogólne/Prawa jazdy, licencje etc.): https://imgur.com/a/wAFUBLT
Coś o sobie: nazywam sie Adrian mam lat 17 i lubię grać.
Dlaczego Ty?: ponieważ byłem wiele razy w tej frakcji i mam duże doświadczenie.
Czy przeczytałeś regulamin?:>Stay Alive!<.
Imię oraz nazwisko postaci: Adrian gra
ID postaci:22818
Zrzut ekranu informacji spod F2 (Informacje ogólne/Prawa jazdy, licencje etc.): https://imgur.com/a/wAFUBLT
Coś o sobie: nazywam sie Adrian mam lat 17 i lubię grać.
Dlaczego Ty?: ponieważ byłem wiele razy w tej frakcji i mam duże doświadczenie.
Czy przeczytałeś regulamin?:>Stay Alive!<.
Patka napisał 02-06-2023 20:35 :
Aktualna praca - Brak
09-07-2023 12:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-07-2023 19:38 przez Patka.
Powód edycji: Akceptuję! Witaj w Zespole. Wpisz się w Kontrakty i wybierz swój przydział. Powodzenia!
)
Nick: kurier
Imię oraz nazwisko postaci: Phill Collins
ID postaci: 25209
Zrzut ekranu informacji spod F2 (Informacje ogólne/Prawa jazdy, licencje etc.): https://imgur.com/a/eXRnLo1
Coś o sobie: Gram tutaj od niedawna, ale SA znam jak własną kieszeń. Jak na kuriera jestem dość kulturalną osobą, która interesuje się motoryzacją.
Dlaczego Ty?: Trzeba próbować, a ja chcę się sprawdzić.
Czy przeczytałeś regulamin?: >Stay Alive!<
Imię oraz nazwisko postaci: Phill Collins
ID postaci: 25209
Zrzut ekranu informacji spod F2 (Informacje ogólne/Prawa jazdy, licencje etc.): https://imgur.com/a/eXRnLo1
Coś o sobie: Gram tutaj od niedawna, ale SA znam jak własną kieszeń. Jak na kuriera jestem dość kulturalną osobą, która interesuje się motoryzacją.
Dlaczego Ty?: Trzeba próbować, a ja chcę się sprawdzić.

Patka napisał 09-07-2023 19:38 :
29-07-2023 20:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2023 20:05 przez Patka.
Powód edycji: Akceptuję! Witaj w Zespole. Wpisz się w Kontrakty i wybierz swój przydział. Powodzenia!
)
Nick: Ruski
Imię oraz nazwisko postaci: Barti M
ID postaci: 27816
Zrzut ekranu informacji spod F2 (Informacje ogólne/Prawa jazdy, licencje etc.): https://zapodaj.net/plik-kXGWfU64iE
Coś o sobie: Jestem Bartek. Mam 28 lat. Interesuje się transportem.
Dlaczego Ty?: Jestem osobą uczciwą oraz pracowitą. Jestem aktywnym graczem, który ma 3 letni staż na serwerze. Chciałbym się sprawdzić w nowym zawodzie. Jestem otwarty na nowe doświadczenia.
Czy przeczytałeś regulamin?: >Stay Alive!<.
Imię oraz nazwisko postaci: Barti M
ID postaci: 27816
Zrzut ekranu informacji spod F2 (Informacje ogólne/Prawa jazdy, licencje etc.): https://zapodaj.net/plik-kXGWfU64iE
Coś o sobie: Jestem Bartek. Mam 28 lat. Interesuje się transportem.
Dlaczego Ty?: Jestem osobą uczciwą oraz pracowitą. Jestem aktywnym graczem, który ma 3 letni staż na serwerze. Chciałbym się sprawdzić w nowym zawodzie. Jestem otwarty na nowe doświadczenia.
Czy przeczytałeś regulamin?: >Stay Alive!<.
Patka napisał 29-07-2023 20:05 :
Nick: HuskEr
Imię oraz nazwisko postaci: Kylian Mbappe
ID postaci: 74648
![[Obrazek: image.png]](https://cdn.discordapp.com/attachments/556743578206994432/1150704229145649213/image.png)
Coś o sobie: Po długim czasie nieaktywności wracam! Zajmuję się mechaniką, uwielbiam stare gry (dlatego też właśnie gram w mta), a prace we frakcjach to najlepsze co jest! Ok. 4 miesiące temu robiłem w PD, po kilku miesiącach pracy sam się zwolniłem. Uwielbiam rozmawiać z innymi i jestem zawsze chętny pomagać.
Dlaczego Ty?: Zawsze chciałem pracować w pogo (niestety wtedy kiedy grałem frakcja pogo była zamknięta). Umiem pracować we frakcjach, nigdy nie miałem żadnego upomnienia, ani ostrzeżenia.
Imię oraz nazwisko postaci: Kylian Mbappe
ID postaci: 74648
![[Obrazek: image.png]](https://cdn.discordapp.com/attachments/556743578206994432/1150704229145649213/image.png)
Coś o sobie: Po długim czasie nieaktywności wracam! Zajmuję się mechaniką, uwielbiam stare gry (dlatego też właśnie gram w mta), a prace we frakcjach to najlepsze co jest! Ok. 4 miesiące temu robiłem w PD, po kilku miesiącach pracy sam się zwolniłem. Uwielbiam rozmawiać z innymi i jestem zawsze chętny pomagać.
Dlaczego Ty?: Zawsze chciałem pracować w pogo (niestety wtedy kiedy grałem frakcja pogo była zamknięta). Umiem pracować we frakcjach, nigdy nie miałem żadnego upomnienia, ani ostrzeżenia.
Patka napisał 11-09-2023 19:32 :
Mam nadzieje, że zostaniesz z Nami na dłużej!
Mam nadzieje, że zostaniesz z Nami na dłużej!
![[Obrazek: 556505862433275923.png]](https://discord.c99.nl/widget/theme-2/556505862433275923.png)