Ogłoszenia
23-10-2023 18:39
Witam w kolejnym podsumowaniu! Ten tydzień wychodzi na plus. Gracz Drilowiec otrzymuje pierwsze ostrzeżenie z powodu nie wykonania normy tygodniowej.
Oto podsumowanie:
Oto podsumowanie:
Siemka! Tydzień na plus. W regulaminie punkt 18 został zmieniony, został dodany punkt 21. Gracz Drilowiec otrzymuje drugie ostrzeżenie z powodu nie wykonania normy tygodniowej, zostaje on zwolniony i otrzymuje karę 75k $. Witam nowego pracownika PePe, liczę na to, że trochę razem pośmigamy
Oto podsumowanie:
Oto podsumowanie:
06-11-2023 00:53
Hejka w kolejnym podsumowaniu tygodnia! chciałbym przywitać nowego pracownika, poznajcie Immobilised'a! W tym tygodniu wiele się wydarzyło! W naszej flocie zagościły nowe, wymalowane cysterny, nie są najładniejsze, ale na pewno znajdą swoich zwolenników. PePe osiągnął w tym tygodniu awans, gratuluję i życzę kolejnych sukcesów.
18-11-2023 15:16
Hejka naklejka! W tym tygodniu ogłoszenie bardzo spóźnione. Gratuluje wszystkim pracownikom wyrobienia znakomitych norm! Każdy z nich otrzymuje awans. Z powodu mej nieobecności nie będę w stanie przydzielić kolejnego stopnia pracownikowi PePe, przepraszam cie za to. Straty firmy w tym tygodniu są spowodowane ulepszeniem floty, mianowicie Tankera i Burrito. Przepraszam również za błędy obliczeniowe w tabelce (jeżeli takowe się znajdują). Pozdrawiam całą załogę firmy Petrol ze słonecznej Grenady! Widzimy się w kolejną sobotę!
Czeeeeeeść! Wróciłem z urlopu i po sprawdzeniu statystyk postanowiłem zrobić kolejne ogłoszenie z poprzedniego tygodnia (13.11.23 - 19.11.23).
Gratuluję PePe kolejnego awansu! Tak trzymać! Immobilized otrzymuje pierwsze ostrzeżenie za brak wyrobionej normy. Dziś brak tabelki bo mam pomieszane dane.
Gratuluję PePe kolejnego awansu! Tak trzymać! Immobilized otrzymuje pierwsze ostrzeżenie za brak wyrobionej normy. Dziś brak tabelki bo mam pomieszane dane.
27-11-2023 00:17
Cześć! W tym tygodniu już trochę spokojniej. Gratuluję PePe! Został on Vice Szefem i też otrzymał kolejny stopień (3). Awans otrzymuje też MrPiotr. Gracz Immobilised zostaje zwolniony za 2 tygodnie braku aktywności.
04-12-2023 00:14
Eo! Ten tydzień przebiegł świetnie! Z pewnością był to najbardziej lukratywny tydzień podczas kilku miesięcy mojej kadencji jako szefa. Gratuluje wszystkim pracownikom, a w szczególności Kurierowi. Osiągnęliśmy świetne wyniki, w tym tygodniu ulepszyliśmy całą flotę (po za pony) do poziomu 4, w kolejnym postaramy się poszerzyć ilość ciężarówek by otworzyć więcej miejsc pracy. Straty w statystyce są spowodowane zakupami. Awansy otrzymują: PePe, kurier i Janek.
11-12-2023 00:43
Siemanko! Ten tydzień przebiegł pomyślnie, gratuluję awansów PePe, Jankowi i kurierowi, MrPiotr otrzymuje pierwsze ostrzeżenie z powodu braku aktywności. Do naszego składu dołączył nowy zestaw, jest to linerunner, mam nadzieję, że szybko go ulepszymy. Cysterna petrol'u otrzymała poprawkę, teraz znaczek ADR nie znika podczas zapalania świateł.