Skarga na frakcje Policji !!!
Twój Nick:Majkelos
Nick oskarżonego: Gracze widoczni na ss
Imię i nazwisko oskarżonego: Gracze widoczni na ss
Powód skargi:1.Kontrolowanie jednego gracza na 5 radiowozów.
2.Chęć nadania mandatu graczowi za prędkość.. Po czym po okazaniu dowodu przekroczenia okazało się że to nie dany gracz przekroczył a policjant który się załapał obok (Krisovski)
3.Przeszkadzanie innym graczą w rozgrywce.
Dowody:
1. https://imgur.com/a/TZRvpSe
2.https://imgur.com/a/8dO8BRh
Proszę Administrację o rozpatrzenie i adekwatne wymierzenie kary dla graczy. I proszę o wypowiedź też innych graczy które widzieli wszystkie zdażenia nienależących do wymienionej wyżej frakcji.
Nick oskarżonego: Gracze widoczni na ss
Imię i nazwisko oskarżonego: Gracze widoczni na ss
Powód skargi:1.Kontrolowanie jednego gracza na 5 radiowozów.
2.Chęć nadania mandatu graczowi za prędkość.. Po czym po okazaniu dowodu przekroczenia okazało się że to nie dany gracz przekroczył a policjant który się załapał obok (Krisovski)
3.Przeszkadzanie innym graczą w rozgrywce.
Dowody:
1. https://imgur.com/a/TZRvpSe
2.https://imgur.com/a/8dO8BRh
Proszę Administrację o rozpatrzenie i adekwatne wymierzenie kary dla graczy. I proszę o wypowiedź też innych graczy które widzieli wszystkie zdażenia nienależących do wymienionej wyżej frakcji.
24-08-2022 22:58
Jako że jestem szefem frakcji policji to się wypowiem pisałem z 3 razy jak nie więcej na serwerze o to że jak komuś nie podoba się coś w pracy danego policjanta to może złożyć skargę w dziale poli w odpowiednim wątku wraz z dowodami ale z tego co patrzyłem nikt do tego odwagi nie miał co jedynie od jednej osoby dzisiaj dostałem dowody na jednego policjanta jak przewozi ludzi radiolką i jak niekulturalnie zachowuje się do graczy to dostał za te 2 dowody co dostałem ostrzeżenia a też przecież nie będę jeździł specjalnie z pracownikami swoimi by robić im ss i pisać skargi bo to nie też na tym polega od tego jest wątek w dziale policji że skargami na pracowników policji by tam zgłaszać jeśli pracownik łamie regulamin czy zachowuje się niestosownie. Już mi się nie chce szukać w logach bo nie wiem jak dokładnie pisałeś Majkelos ale jak napisałem o tym że jak coś nie podoba się w pracy moich pracowników to można napisać skargę w dziale poli to tylko albo napisałeś "ale po co" albo że ci się nie chce już nie wiem dokładnie ale chyba coś w tym stylu i CHYBA ty to pisałeś a jak się mylę to możesz mnie poprawić
25-08-2022 07:36
(24-08-2022 22:58 )Denis19 napisał(a): Jako że jestem szefem frakcji policji to się wypowiem pisałem z 3 razy jak nie więcej na serwerze o to że jak komuś nie podoba się coś w pracy danego policjanta to może złożyć skargę w dziale poli w odpowiednim wątku wraz z dowodami ale z tego co patrzyłem nikt do tego odwagi nie miał co jedynie od jednej osoby dzisiaj dostałem dowody na jednego policjanta jak przewozi ludzi radiolką i jak niekulturalnie zachowuje się do graczy to dostał za te 2 dowody co dostałem ostrzeżenia a też przecież nie będę jeździł specjalnie z pracownikami swoimi by robić im ss i pisać skargi bo to nie też na tym polega od tego jest wątek w dziale policji że skargami na pracowników policji by tam zgłaszać jeśli pracownik łamie regulamin czy zachowuje się niestosownie. Już mi się nie chce szukać w logach bo nie wiem jak dokładnie pisałeś Majkelos ale jak napisałem o tym że jak coś nie podoba się w pracy moich pracowników to można napisać skargę w dziale poli to tylko albo napisałeś "ale po co" albo że ci się nie chce już nie wiem dokładnie ale chyba coś w tym stylu i CHYBA ty to pisałeś a jak się mylę to możesz mnie poprawić
Tak ja to napisałem ale też napisałem że tam nie ma sensu pisać i z tego co pamiętam to napisałem że napisze skargę trch wyżej niż w dziale policji
25-08-2022 08:45
@Majkelos jak nie chcesz pisać skargi w dziale, albo chesz zachować anonimowość, zgłoś to do lidera zamiast ciągle wypisywać jaka ta Policja jest bez sensu. Poczekajcie na wypowiedź
Remeg. Przypomnę również, w skardze wypowiadają się tylko osoby oskarżone, administracja oraz osoba składająca skargę
Remeg. Przypomnę również, w skardze wypowiadają się tylko osoby oskarżone, administracja oraz osoba składająca skargę
Aktualne posady:
Policja (Szef) - 02.08.2025 - xxx
Poprzednie:
Senior Admin (Modeler) - 24.08.2024 - 14.02.2025
Policja (Szef) - 10.01.2024 - 14.02.2025
Admin - 14.11.2022 - 30.05.2023 / 03.01.2024 - 24.08.2024
Support - 07.08.2022 - 14.11.2022
Pinkway Logistic x1
Pogotowie x1 (Szef) x1
Policja x2 (vSzef) x1
Petrol x1 (Szef) x1
Pomoc Drogowa x2
Policja (Szef) - 02.08.2025 - xxx
Poprzednie:
Senior Admin (Modeler) - 24.08.2024 - 14.02.2025
Policja (Szef) - 10.01.2024 - 14.02.2025
Admin - 14.11.2022 - 30.05.2023 / 03.01.2024 - 24.08.2024
Support - 07.08.2022 - 14.11.2022
Pinkway Logistic x1
Pogotowie x1 (Szef) x1
Policja x2 (vSzef) x1
Petrol x1 (Szef) x1
Pomoc Drogowa x2
Sprawa wygląda następująco, po przeanalizowaniu skargi dochodzę do wniosku który prezentuję się następująco:
- Szef frakcji zostanie poinformowany o sytuacji oraz zostanie mu przedstawiony punkt regulaminu, który ma obowiązek wprowadzić - gdyż widzę, że jego brak skutkuję tym, co widać TUTAJ,
- Każdy funkcjonariusz widoczny na zdjęciu zostanie ukarany ostrzeżeniem oraz poinformowany ostatecznie, o zaprzestaniu jeżdżeniu w "konwoju".
Skarga przyjęta, zamykam.
- Szef frakcji zostanie poinformowany o sytuacji oraz zostanie mu przedstawiony punkt regulaminu, który ma obowiązek wprowadzić - gdyż widzę, że jego brak skutkuję tym, co widać TUTAJ,
- Każdy funkcjonariusz widoczny na zdjęciu zostanie ukarany ostrzeżeniem oraz poinformowany ostatecznie, o zaprzestaniu jeżdżeniu w "konwoju".
Skarga przyjęta, zamykam.
![[Obrazek: 6H22gKF.gif]](https://i.imgur.com/6H22gKF.gif)