Aktualizacje Serwera
17-08-2024 22:47
17.08.2024
Tanie - dają one od 100$ do 200$, oraz od 2 do 5 punktów exp
Średnie - dają one od 300$ do 500$, oraz od 5 do 10 punktów exp
Drogie - dają one od 600$ do 750$, oraz od 10 do 20 punktów exp
- Dodano marker w którym można zrobić przegląd pojazdu gdy nie ma pracowników Pomocy Drogowej na służbie
- Dodano zadania dla Pomocy Drogowej polegające na holowaniu uszkodzonych pojazdów z mapy
Tanie - dają one od 100$ do 200$, oraz od 2 do 5 punktów exp
Średnie - dają one od 300$ do 500$, oraz od 5 do 10 punktów exp
Drogie - dają one od 600$ do 750$, oraz od 10 do 20 punktów exp
*Chciałbym lizać gdzie się wsadza, lecz sombrero mi przeszkadza*
25.08.2024
- Zaktualizowano panel logowania, został on dostosowany do systemu antycheat dodając dodatkowe zabezpieczenia.
- Zmiany salonów - usunięto Fortune, Club, Sunrise -- Dodano Majestic, Hustler, Stuntplane.
- Zaktualizowano mapę w okolicy Fort Carson, oraz Las Venturas, poprawiono ładowanie się niektórych obiektów mapy.
- Zmodyfikowano droge w Los Santos w okolicy spawnu, ułatwiając przejazd pojazdów z jednej strony na drugą.
10.09.2024
System neonów bazujący na wyświetlaniu pod pojazdem danego obrazka, co będzie pozwalało na wprowadzenie dwóch typów neonów.
Tych zwykłych - przód & tył oraz boki. Kolory podstawowe oraz tęcza.
Oraz premium - na zasadzie customowego obrazka. Również kolory podstawowe oraz tęcza.
- Dodano dwie nowe stacje radiowe. Phonk oraz EuroDance90, tym samym usunięto stację Reggae.
- Dodano nową podmiankę pod Buffalo.
- Wprowadzono nowy system neonów do pojazdów sportowych oraz lowrider.
System neonów bazujący na wyświetlaniu pod pojazdem danego obrazka, co będzie pozwalało na wprowadzenie dwóch typów neonów.
Tych zwykłych - przód & tył oraz boki. Kolory podstawowe oraz tęcza.
Oraz premium - na zasadzie customowego obrazka. Również kolory podstawowe oraz tęcza.
11.09.2024
Opcji nagród jest wiele, począwszy od Kasy, TruckCoinów, poprzez rangi VIP / ACE / Immunitet. A na EXP kończąc.
- Wprowadzono system nagród za codzienną rozgrywkę na serwerze dostępny pod przyciskiem F6
Opcji nagród jest wiele, począwszy od Kasy, TruckCoinów, poprzez rangi VIP / ACE / Immunitet. A na EXP kończąc.
13-09-2024 01:50
13.09.2024
- Frakcja Pomocy Drogowej otrzymała system pojazdów typu laweta.
- Pojazd Yosemite otrzymał opcję wożenia towaru - max 3 tony.
26.09.2024
- Przebudowano pracę kosiarza. Znajduje się ona teraz w SF
Q&A
- Czy zarobki kosiarza uległy zmianie?
Tak, natomiast nieznacznie. Z obliczeń wynikało iż poprzednia praca miała zarobki na poziomie około 21.000$/h (podstawa, 0 osiągnięć)
Aktualna praca ma zarobki na poziomie 21.000-23.000$, w zależności jakie cele uda nam się wylosować.
- Czy exp za osiągnięcia lub ich ilość uległa zmianie?
Również tak! Ze względu na czas wykonywania pracy (około 2.5 raza szybciej niż na starej pracy), ilość osiągnięć została zwiększona. Nagrody exp za osiągnięcia zostały również nieco zwiększone.
- Czy zarobki kosiarza uległy zmianie?
Tak, natomiast nieznacznie. Z obliczeń wynikało iż poprzednia praca miała zarobki na poziomie około 21.000$/h (podstawa, 0 osiągnięć)
Aktualna praca ma zarobki na poziomie 21.000-23.000$, w zależności jakie cele uda nam się wylosować.
- Czy exp za osiągnięcia lub ich ilość uległa zmianie?
Również tak! Ze względu na czas wykonywania pracy (około 2.5 raza szybciej niż na starej pracy), ilość osiągnięć została zwiększona. Nagrody exp za osiągnięcia zostały również nieco zwiększone.
- Zmieniono system pokemonów na system "zagubionych paczek kurierskich"
Q&A
- Co się zmieniło?
System osiągnięć uległ zmianie, od teraz jest jeden typ osiągnięcia odnoszący się do ilości zebranych paczek.
- Co z pokemonami "legendarnymi"?
Paczki epickie czy legendarne respią się samoistnie, mają one odpowiednio mniejszą szanse wystąpienia.
- Czy nagrody pozostały takie same?
I tak, i nie. Nagrody kasy oraz exp zostały podobne, doszły natomiast nagrody w postaci TruckCoinów.
Lista nagród w zależności od typu paczki:
Zwykła paczka - 300$, 1-2xp
Średnia paczka - 1.000$, 1-5xp
Dobra paczka - 3.000$, 1-10xp
Epicka paczka - 20.000$, 5-20xp, 1-20TC
Legendarna paczka - 50.000$, 10-50xp, 2-50TC
- Co się zmieniło?
System osiągnięć uległ zmianie, od teraz jest jeden typ osiągnięcia odnoszący się do ilości zebranych paczek.
- Co z pokemonami "legendarnymi"?
Paczki epickie czy legendarne respią się samoistnie, mają one odpowiednio mniejszą szanse wystąpienia.
- Czy nagrody pozostały takie same?
I tak, i nie. Nagrody kasy oraz exp zostały podobne, doszły natomiast nagrody w postaci TruckCoinów.
Lista nagród w zależności od typu paczki:
Zwykła paczka - 300$, 1-2xp
Średnia paczka - 1.000$, 1-5xp
Dobra paczka - 3.000$, 1-10xp
Epicka paczka - 20.000$, 5-20xp, 1-20TC
Legendarna paczka - 50.000$, 10-50xp, 2-50TC
01.10.2024
- Zaktualizowano system Anty-Cheat - ban za teleport pojazdów.
- Zaktualizowano Panel F1 - od teraz opcja naprawy pojazdu jest niedostępna gdy pracownik pomocy drogowej jest na służbie.
13.10.2024
Na owej pracy istnieje również % szans na otrzymanie wyjątkowej skrzynki, która daje dodatkowo 250$ oraz 1-5xp
W panelu pracy najeżdżając na ikonkę "i" możemy sprawdzić jaką mamy aktualnie stawkę, oraz ile całościowo zarobiliśmy na tej pracy.
- Wprowadzono nową pracę dorywczą magazyniera. Znajduje się ona w Las Venturas.
Na owej pracy istnieje również % szans na otrzymanie wyjątkowej skrzynki, która daje dodatkowo 250$ oraz 1-5xp
W panelu pracy najeżdżając na ikonkę "i" możemy sprawdzić jaką mamy aktualnie stawkę, oraz ile całościowo zarobiliśmy na tej pracy.
- Prace dorywcze posiadają teraz grające radio, w tym momencie jest to kosiarz oraz magazynier.
27-10-2024 02:14
27.10.2024
- Zaktualizowano system Anty-Cheat - wykrywanie run lua event
- Poprawiono handling firmowy pojazdu Linerunner