Propozycje
Komis pojazdów używanych,
Moja skromna propozycja to komis pojazdów używanych.
Jak miałoby to działać? Mianowicie nie byłoby możliwości sprzedaży auta w salonie automatycznym za 50% wartości, tylko np. byłby administrator od komisu pojazdów używanych i by skupował te auta za 50-60% wartości w zależności od tego co to za auto. Następnie by je wyceniał np. na 70% wartości, na forum byłby wątek odnośnie aktualnej oferty komisu + cena.
Moja skromna propozycja to komis pojazdów używanych.
Jak miałoby to działać? Mianowicie nie byłoby możliwości sprzedaży auta w salonie automatycznym za 50% wartości, tylko np. byłby administrator od komisu pojazdów używanych i by skupował te auta za 50-60% wartości w zależności od tego co to za auto. Następnie by je wyceniał np. na 70% wartości, na forum byłby wątek odnośnie aktualnej oferty komisu + cena.
Siema ja tu krótko i konkret temat kawa na ławę.
My gracze, wszyscy Ci którzy mają w posiadaniu ciągnik siodłowy, chcielibyśmy wnieść wniosek formalny do parlamentu SAMORZĄDU serwerowgo, wnioskujemy o dodanie do floty pojazdów salonowych prywatnych jedną kategorię jak że istotną lecz pominiętą w konstrukcji a mianowicie mam tu na myśli nic innego jak - PRYWATNE NACZEPY.
Hehe fajnie jak by jakiś pokrojony hand można by było w takowej przyczepie zainstalować np. TrackLoss, własne alu oraz oczywiście kolor i spawn oczywista oczywistość.
Pozdrawiam zachęcam do nacierania na górę by spełniły się Nasze marzenia!

Pzdr ALIEN420
My gracze, wszyscy Ci którzy mają w posiadaniu ciągnik siodłowy, chcielibyśmy wnieść wniosek formalny do parlamentu SAMORZĄDU serwerowgo, wnioskujemy o dodanie do floty pojazdów salonowych prywatnych jedną kategorię jak że istotną lecz pominiętą w konstrukcji a mianowicie mam tu na myśli nic innego jak - PRYWATNE NACZEPY.
Hehe fajnie jak by jakiś pokrojony hand można by było w takowej przyczepie zainstalować np. TrackLoss, własne alu oraz oczywiście kolor i spawn oczywista oczywistość.
Pozdrawiam zachęcam do nacierania na górę by spełniły się Nasze marzenia!

Pzdr ALIEN420
25-03-2021 17:29
(25-03-2021 15:42 )jekos napisał(a): Siema ja tu krótko i konkret temat kawa na ławę.
Pozdrawiam zachęcam do nacierania na górę by spełniły się Nasze marzenia!![]()
Pzdr ALIEN420
Ojj wątpię, że naczepy wypalą skoro kiedyś były usuwane
![[Obrazek: Animated_GIF-downsized_large_7.gif]](https://cdn.discordapp.com/attachments/748509258362126377/855102526554112010/Animated_GIF-downsized_large_7.gif)
25-03-2021 20:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2021 08:44 przez laBomba!.
Powód edycji: Aktualizacja
)
Przyszło mi na myśl kilka propozycji (byś może się powtórzą ale co mi tam) a mianowicie:
1. Wprowadzenie skupu pojazdów oraz nieruchomości (widziałem, że ktoś już to pisał),
2. Zmianę systemu towarów na jakoś większą ilość;
3. Wprowadzenie mapy stacji pod klawiszem "M" (pod F11 trochę oczopląsu można dostać
)
4. Wprowadzenie lepszych zarobków w firmach (na chwilę obecną dostaje się tyle samo co na Kierowcach)
5. Wprowadzenie panelu pojazdu w którym będzie widoczny nasz prywatny pojazd jak i również firmowy (co do firmowego nie trzeba byłoby respić całego taboru).
6. Co do firmy Petrol nie zauważyłem żeby dawało jakieś wynagrodzenie za tankowanie stacji, jedynie przewieziony towar się zalicza,
7. Usunięcie zbędnych obiektów takich jak baza ST, GH, FL (chyba, że do czegoś to będzie używane to darujmy sobie ten punkt),
Jak na razie to tyle. Jak coś przyjdzie mi na myśl to dorzucę.
1. Wprowadzenie skupu pojazdów oraz nieruchomości (widziałem, że ktoś już to pisał),
2. Zmianę systemu towarów na jakoś większą ilość;
3. Wprowadzenie mapy stacji pod klawiszem "M" (pod F11 trochę oczopląsu można dostać
)4. Wprowadzenie lepszych zarobków w firmach (na chwilę obecną dostaje się tyle samo co na Kierowcach)
5. Wprowadzenie panelu pojazdu w którym będzie widoczny nasz prywatny pojazd jak i również firmowy (co do firmowego nie trzeba byłoby respić całego taboru).
6. Co do firmy Petrol nie zauważyłem żeby dawało jakieś wynagrodzenie za tankowanie stacji, jedynie przewieziony towar się zalicza,
7. Usunięcie zbędnych obiektów takich jak baza ST, GH, FL (chyba, że do czegoś to będzie używane to darujmy sobie ten punkt),
Jak na razie to tyle. Jak coś przyjdzie mi na myśl to dorzucę.
![[Obrazek: aVpNPYv.gif]](https://i.imgur.com/aVpNPYv.gif)