Dzięki za wszystko <3 i narka
Jak wiecie lub nie wiecie podjąłem się decyzji odejścia z administracji co wiąże się z tym, że obowiązki po mnie przejmie ktoś inny. Powodem jest to, że serwer no nie oszukujmy się stracił graczy i po prostu nie było z kim i dla kogo grać, ja chciałem zrobić wszystko by to w jakikolwiek sposób naprawić, ale cóż ja tu nic zbytnio nie mogę, jedynie co to zaproponować co i tak się nie opłaca bo powiedzą, że beznadziejny pomysł. Zdaje mi się, że typowy serwer Truck nie ma sensu na mta, a dodać lekkiego rpg na serwer to już widzeniem Remga serwer niemiałby sensu bo on idzie tylko i wyłącznie w stronę trucka. Jak widzicie ostatnio nic nowego nie zostało wprowadzone na serwer i tak przeważnie jest co jakiś czas, że gdy gracze się zaczynają buntować, że nic się nie dzieje, żadnych aktualizacji, żadnych zmian itd. to zawsze po tym buntowaniu nagle zaczęły być jakieś prace nad serwerem ale to tylko przez jakiś czas i zaś była cisza, a zarząd mówił, że wszystko na bieżąco jest aktualizowane i nowe skrypty są już pisane, ale nikt żadnych skryptów nadal nie ujrzał, zamiast utworzyć jakiś temat kulisy czy coś i dawać graczom jakiś smaczek to nic w tym kierunku nie zrobiono i po prostu każdemu się odechciewa grać i zarabiać marne $ bo gospodarka nie jest jakoś dobrze zrobiona, a na samych towarach nic się za bardzo nie zarobi bo trzeba grać godzinami by uzbierać na dom i na 1 pojazd, ale wiadomo lepiej kupić paczkę i mieć wszystko... Dlatego też nowi gracze nie zostają na dłużej bo po co.
Aktualizacja które zmieniła wszystkie stare skrypty na nowe, ale co z tego jak to tylko odświeżenie gui, paneli f1,f2 itd. i drobne poprawki starych skryptów, było git do czasu, ale co graczy obchodzą te panele w tym momencie co to wnosi do gry? Skoro nie ma prac dorywczych, jedyną pracą która została dodana to uber eats na której i tak nikt nie będzie zarabiał cały czas bo to się nudne robi po 10 minutach, no ale cóż lepiej zrobić wszystko po kolei a na koniec prace dorywcze gdzie połowa graczy zrezygnowało z gry na serwerze. Teraz pozostało tylko wspominać stare czasy kiedy było wszystko okej i grało po 30-40 osób.
Dziękuję wszystkim za gierkę na serwerze za to, że zawsze mogłem w czymś pomóc jeśli ktoś coś potrzebował i ogólnie.
Dzięki Remeg za to, że kiedyś dało rade mnie przywrócić na supporta przez którego awansowałem aż na h@ i przepraszam jak coś zje***em, ale zawsze chciałem dobrze dla serwera i nie chciałem nic specjalnie robić.
Chciałbym życzyć powodzenia serwerowi mam nadzieje, że cokolwiek ruszy i będzie się coś dziać, dzięki jeszcze raz
Aktualizacja które zmieniła wszystkie stare skrypty na nowe, ale co z tego jak to tylko odświeżenie gui, paneli f1,f2 itd. i drobne poprawki starych skryptów, było git do czasu, ale co graczy obchodzą te panele w tym momencie co to wnosi do gry? Skoro nie ma prac dorywczych, jedyną pracą która została dodana to uber eats na której i tak nikt nie będzie zarabiał cały czas bo to się nudne robi po 10 minutach, no ale cóż lepiej zrobić wszystko po kolei a na koniec prace dorywcze gdzie połowa graczy zrezygnowało z gry na serwerze. Teraz pozostało tylko wspominać stare czasy kiedy było wszystko okej i grało po 30-40 osób.
Dziękuję wszystkim za gierkę na serwerze za to, że zawsze mogłem w czymś pomóc jeśli ktoś coś potrzebował i ogólnie.
Dzięki Remeg za to, że kiedyś dało rade mnie przywrócić na supporta przez którego awansowałem aż na h@ i przepraszam jak coś zje***em, ale zawsze chciałem dobrze dla serwera i nie chciałem nic specjalnie robić.
Chciałbym życzyć powodzenia serwerowi mam nadzieje, że cokolwiek ruszy i będzie się coś dziać, dzięki jeszcze raz

ps. kawałek piosenki sanah i Dawid Podsiadło ,,ostatnia nadzieja" która opisuje dokładnie dlaczego odchodzę
~Dziś odchodzę sam
Już nie zawrócę
To wszystko dziś porzucę
Ja się zarzekam, uciekam
Dość mam przeznaczenia
Po co zwlekać, czekać
Gdy się nic nie zmienia~
Link momentu piosenki
Pamiętajcie, że wszystkich zapamiętałem i będę pamiętać, mam nadzieje, ze jeszcze się zobaczymy, jeśli ktoś będzie potrzebował coś to pw, albo messenger Bartek Kowalski (zdjęcie z ludzikiem patyczakiem) lub nawet i discord Anonimowy#7985
Będę tęsknić narka
:heart:
~Dziś odchodzę sam
Już nie zawrócę
To wszystko dziś porzucę
Ja się zarzekam, uciekam
Dość mam przeznaczenia
Po co zwlekać, czekać
Gdy się nic nie zmienia~
Link momentu piosenki
Pamiętajcie, że wszystkich zapamiętałem i będę pamiętać, mam nadzieje, ze jeszcze się zobaczymy, jeśli ktoś będzie potrzebował coś to pw, albo messenger Bartek Kowalski (zdjęcie z ludzikiem patyczakiem) lub nawet i discord Anonimowy#7985
Będę tęsknić narka
:heart: Anonimowy jestem!
![[Obrazek: 7668389fb2657creksio2.gif]](https://vader.joemonster.org/upload/qsc/7668389fb2657creksio2.gif)
![[Obrazek: 7668389fb2657creksio2.gif]](https://vader.joemonster.org/upload/qsc/7668389fb2657creksio2.gif)
04-07-2022 11:45
Nie żegnaj się z nami bo ciebie już brakuje byłeś jedynym co chciał pomagać, ehh bez ciebie nie bedzie sensu grac juz nikt ciebie nie zastapi
04-07-2022 11:50
Szkoda, że musimy sie rozstawać, pamiętaj bracie o nas i wpadaj często pogadać i pośmigać furkami
04-07-2022 11:59
Na wstępnie chciałbym podziękować za współpracę z tobą. Bardzo dobrze wykonywałeś swoje obowiązki, udzielałeś się na tle serwera i można zawsze było na ciebie liczyć.
Co do aktualizacji to fakt faktem zmiany nie były tylko czysto wizualne ale 90% rzeczy była pisana od nowa, więc to nie tak że została tylko zmieniona "szata graficzna" ale samo działanie skryptów jest teraz zupełnie inne.
Powiecie "dlaczego nie ma prac dorywczych, przecież powinny być robione jako pierwsze"
- otóż sprawa wygląda tak że stworzyliśmy listę i posortowalismy wszystkie nasze kroki, działania tak aby najpierw napisać skrypty odnoszące się do podstaw serwera. Napisanie całego gamemode od początku co zajęło sporo czasu. A niestety kontakt ze skrypterem urwał się w momencie tworzenia giełdy, po której miały zostać pisane pracę dorywcze.
Odnośnie zmian to fakt faktem ostatnio pracę nad nowymi skryptami poważnie zwolniły żeby nie powiedzieć że całkowicie się zatrzymały z powodów słabej komunikacji ze skrypterem.
Natomiast obiecuje wam że po powrocie z urlopu podejmę z banią stanowcze kroki aby coś się tutaj zaczęło dziać.
Możecie mi wierzyć lub nie, bo wiem że pogłoski chodzą różne. Jak to niby mam "wyjebane" i nic nie robię. Ale gdybym miał mówiąc wprost wyjebane to chyba nie było by tych wszystkich aktualizacji od czasu jak zająłem posadę współwłaściciela.
Tak więc gwarantuje wam nadchodzące, miejmy nadzieję pozytywne zmiany.
Pozdrawiam.
Co do aktualizacji to fakt faktem zmiany nie były tylko czysto wizualne ale 90% rzeczy była pisana od nowa, więc to nie tak że została tylko zmieniona "szata graficzna" ale samo działanie skryptów jest teraz zupełnie inne.
Powiecie "dlaczego nie ma prac dorywczych, przecież powinny być robione jako pierwsze"
- otóż sprawa wygląda tak że stworzyliśmy listę i posortowalismy wszystkie nasze kroki, działania tak aby najpierw napisać skrypty odnoszące się do podstaw serwera. Napisanie całego gamemode od początku co zajęło sporo czasu. A niestety kontakt ze skrypterem urwał się w momencie tworzenia giełdy, po której miały zostać pisane pracę dorywcze.
Odnośnie zmian to fakt faktem ostatnio pracę nad nowymi skryptami poważnie zwolniły żeby nie powiedzieć że całkowicie się zatrzymały z powodów słabej komunikacji ze skrypterem.
Natomiast obiecuje wam że po powrocie z urlopu podejmę z banią stanowcze kroki aby coś się tutaj zaczęło dziać.
Możecie mi wierzyć lub nie, bo wiem że pogłoski chodzą różne. Jak to niby mam "wyjebane" i nic nie robię. Ale gdybym miał mówiąc wprost wyjebane to chyba nie było by tych wszystkich aktualizacji od czasu jak zająłem posadę współwłaściciela.
Pozdrawiam.
*Chciałbym lizać gdzie się wsadza, lecz sombrero mi przeszkadza*
04-07-2022 12:13
(04-07-2022 11:59 )Remeg napisał(a): Na wstępnie chciałbym podziękować za współpracę z tobą. Bardzo dobrze wykonywałeś swoje obowiązki, udzielałeś się na tle serwera i można zawsze było na ciebie liczyć.
Pozdrawiam.
Szanuje, że w końcu powiedziałeś, że kontakt ze skrypterem urwał się i będziesz działać coś z banią, zamiast nadal wmawiać graczom, że skrypter nadal robi skrypty i będzie wszystko wprowadzane w najbliższym czasie, również pozdrawiam i do zobaczenia
Anonimowy jestem!
Remeg