Siemaneczko i Witam
30-07-2022 23:02
Powitać was wszystkich
Jak już część z was zauważyła siedzę tu już prawie 3 tygodnie a dopiero teraz się witam ale do rzeczy
Krótka Historia mnie i GTA MultiPlayer
Od kiedy sięgam pamięcią moje początki z GTA San Andreas to byłem jeszcze w szkole podstawowej. Moment odkrycia SAMP. Szok i niedowierzanie. Nowe możliwości. Możliwość grania z innymi. Coś niesamowitego.
Pierwszy serwer Truck? Oczywiście PTS. Długo jednak tam nie zbawiłem bo może raptem 2 m-ce. Co było dalej?
Grand Truck Polska (albo bez Polska nie pamiętam). Nieco specyficzny serwer. System zdobywania expa był porównywalny z zarabianiem pieniędzy na naszym serwerze. Pieniądze odgrywały drugoplanową rolę. Na GT siedziałem może pół roku. Co potem?
Przerwa. Chwila odpoczynku. Reset. Musiałem odstawić GTA. Trochę mi się znudziło nawet nie pamiętam na co się przerzuciłem. Jednak chwila przerwy wystarczyła by powrócić do gry.
Znów na chwilę do PTS (Generalnie podejść do PTS miałem sporo ale nie mogłem jakoś przetrawić tego serwera). Dostałem jakoś wtedy zaproszenie od części ludzi z PTS na nowy projekt PSP (Polski Serwer Przewozu).
Wyleciało mi to jakoś z głowy ale przypomniało mi się jakoś tydzień po otwarciu. Najlepiej spędzony rok mojego życia na graniu w GTA.
Polski Serwer Przewozu. Malutki serwer (chyba miał maksa jakieś 20 osób) działający na platformie SAMP. Jakoś po miesiącu gry złożyłem podanie do PD. Wynik pozytywny. Po krótkim czasie zmieniłem mój nick na taki jak mam teraz (Możecie mnie kojarzyć jako OGS jeśli są tu ludzie co grali na PSP i dawnym PTS). Moja przygoda w PD została jednak zakończona (nie pamiętam czy wygasł mi kontrakt czy wywalili mnie za afczenie). Jednak przez tak krótki okres czasu dobrze poznałem się z spoko ludźmi: Zoidberg (mój szefo i majster z PD), Beemka
Jak już część z was zauważyła siedzę tu już prawie 3 tygodnie a dopiero teraz się witam ale do rzeczy
Krótka Historia mnie i GTA MultiPlayer
Od kiedy sięgam pamięcią moje początki z GTA San Andreas to byłem jeszcze w szkole podstawowej. Moment odkrycia SAMP. Szok i niedowierzanie. Nowe możliwości. Możliwość grania z innymi. Coś niesamowitego.
Pierwszy serwer Truck? Oczywiście PTS. Długo jednak tam nie zbawiłem bo może raptem 2 m-ce. Co było dalej?
Grand Truck Polska (albo bez Polska nie pamiętam). Nieco specyficzny serwer. System zdobywania expa był porównywalny z zarabianiem pieniędzy na naszym serwerze. Pieniądze odgrywały drugoplanową rolę. Na GT siedziałem może pół roku. Co potem?
Przerwa. Chwila odpoczynku. Reset. Musiałem odstawić GTA. Trochę mi się znudziło nawet nie pamiętam na co się przerzuciłem. Jednak chwila przerwy wystarczyła by powrócić do gry.
Znów na chwilę do PTS (Generalnie podejść do PTS miałem sporo ale nie mogłem jakoś przetrawić tego serwera). Dostałem jakoś wtedy zaproszenie od części ludzi z PTS na nowy projekt PSP (Polski Serwer Przewozu).
Wyleciało mi to jakoś z głowy ale przypomniało mi się jakoś tydzień po otwarciu. Najlepiej spędzony rok mojego życia na graniu w GTA.
Polski Serwer Przewozu. Malutki serwer (chyba miał maksa jakieś 20 osób) działający na platformie SAMP. Jakoś po miesiącu gry złożyłem podanie do PD. Wynik pozytywny. Po krótkim czasie zmieniłem mój nick na taki jak mam teraz (Możecie mnie kojarzyć jako OGS jeśli są tu ludzie co grali na PSP i dawnym PTS). Moja przygoda w PD została jednak zakończona (nie pamiętam czy wygasł mi kontrakt czy wywalili mnie za afczenie). Jednak przez tak krótki okres czasu dobrze poznałem się z spoko ludźmi: Zoidberg (mój szefo i majster z PD), Beemka
- (świeć Panie nad jego duszą) (było ich więcej ale to było ponad 6 lat temu że nie pamiętam ich). Kolejnym celem było Final Build (firma budowlana, remonty, objazdy, dobudówki) byłem nawet umówiony na szkolenie ale serwer zamknęli. Nastąpiła wtedy długa przerwa jeśli chodzi o grę na SAMP. Próbowałem trochę z MTA i znów PTS ale dużo ludzi (po 50-70 osób na raz) mnie odrzucało. Wolałem małe serwery.
Kolejny powrót do SAMP po chyba 2 albo 3 latach. Serwer ... kurczaki chyba też PST ale nie mam pewności. Znów od nowa i nowi ludzie. Kolejna próba podejścia do jakiejś firmy. Tym razem padło na Fresh Logistics (rozwozili żarcie do jadłodajni). Udało się. Moja świetna szefowa którą bardzo dobrze wspominam (Doma21 jeśli ktoś kojarzyłby) wprowadziła mnie w szeregi i wszystko wytłumaczyła, po czym ... Serwer znów upadł. Jeszcze szybciej jak PSP. Znów puste błąkanie się po serwerach i MTA (SAMP już wtedy właściwie umarło A.D. 2019). Kilka prób z NFS SA, PTS.
3 lata. 3 lata minęły nim trafiłem tu (pewnie trafiłbym szybciej ale odpuściłem sobie gta na 3 lata). I był to strzał w dziesiątkę. Kilka starych znajomych, mało graczy. Minęły raptem 3 tygodnie a od 2 jestem w Pogo. Szkoda tylko że trafiłem do was dopiero teraz.
Wybaczcie że przynudzam ale teraz troszku o mnie:
Jestem Wojtek rocznik '01 z pomorskiego. Pracuję jako mechanik samochodowy po ukończonej zawodówce. Moją pasją od małego były samochody a gdy nieco podrosłem to wybrałem oczywiście japonię. Posiadam Imprezę GC z '94 roku. Jednak ostatnio dużo się działo prawie mi mój wyżej wymieniony projekt prawie spłonął ale to temat na inny dział (Jeśli chcecie mogę w twórczości graczy nieco bardziej rozpisać historię związaną z Szuwaru (oraz ciąg dalszy modyfikacji) bo nie powiem jak sam o tym myślę to całkiem ciekawe). Słucham dużo muzyki. Dużo, Baaardzo dużo. Wszelakiej, Polskiej, zagranicznej, klasyki, tej współczesnej, Rap, pop, rock, metal, hip-hop, właściwie wszystko co wpada w ucho.
Tyle o mnie. Jeśli wytrwałeś do tego momentu napisz jakieś miłe słówko i dej plusika (mam horom curke) Troszkę się rozpisałem wiem ale jak po piwku zacznę to nie umiem skończyć.
Jeszcze raz Siemson, Witajcie wszyscy.
31-07-2022 07:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2022 07:54 przez Bartosz2011.)
Siemanko WMFroK 

31-07-2022 12:06
Witamy serdecznie na Polskim Serwerze Transportu
*Chciałbym lizać gdzie się wsadza, lecz sombrero mi przeszkadza*
Remeg![[Obrazek: 6H22gKF.gif]](https://i.imgur.com/6H22gKF.gif)