Ogłoszenia
28-04-2025 00:08
![[Obrazek: 62313cac81dda.png]](https://zapodaj.net/images/62313cac81dda.png)
Tutaj będą znajdować się ogłoszenia z frakcji Policji.
01-06-2025 23:30
#1. W tym tygodniu do naszego zespołu dołączył damageDMG, który zasłużył na premię dzięki wysokiej liczbie minut spędzonych na duty oraz nienagannemu zachowaniu. W związku z tym otrzymuje również awans o rangę wyżej. Gratulacje!
03-06-2025 22:27
#2 Policjant damageDMG od dziś jako v-szef. To nie tylko awans, to zaufanie, którego nie rozdaje się przypadkowo. Mam nadzieję, że dobrze wykorzystasz tę szansę – nie zawiedź mnie.
08-06-2025 23:20
#3 Tydzień jak tydzień – mijał niemal idealnie...Gdyby nie to, że funkcjonariusz damageDMG nie wyrobił normy.
Poza tym – elegancko. Na ten moment otrzymuje ostrzeżenie. Liczymy, że w kolejnym tygodniu zobaczymy poprawę.
Poza tym – elegancko. Na ten moment otrzymuje ostrzeżenie. Liczymy, że w kolejnym tygodniu zobaczymy poprawę.
16-06-2025 02:13
#4 Z powodu małej ilości graczy oraz white list każdy funkcjonariusz który nie wyrobił duty, nie dostanie ostrzeżenia. Tak będzie wyglądał każdy tydzień aż sytuacja się poprawi.
21-06-2025 00:25
#5 Norma zostaje zmniejszona do 150 minut tygodniowo do odwołania
23-06-2025 13:38
#6 Tydzień jak tydzień wszystko git, Funkcjonariusz damageDMG dostał awans.
#7 Tydzień jak tydzień udał się z małymi problemami, Funkcjonariusz damageDMG dostał podwójny awans za ponad dwa razy zrobioną normę.
#8 W dniu dzisiejszym dołączył do nas puffinhaze. Mam nadzieje, że sobie poradzi.
#9 Ten tydzień został zamknięty z rewelacyjnym wynikiem, Z dumą informuje, że funkcjonariusze damageDMG oraz puffinhaze wykonali swoje obowiązki z najwyższym profesjonalizmem, osiągając jeden z najlepszych wyników operacyjnych ostatnich tygodni.
Za ten wyjątkowy wkład zostają nagrodzeni podwójnym awansem!
Za ten wyjątkowy wkład zostają nagrodzeni podwójnym awansem!